Roosen Subcontracting combineert complexe (geautomatiseerde) productie in Europa,  met productie van hoge precisie
onderdelen in India.
Roosen Subcontracting kan u bijstaan vanaf engineering tot en met de serieproductie met een breed scala aan metaalbewerkingen zoals: Mechatronica montage, CNC draaien en frezen, plaat- en buis lasersnijden, CNC zetten / plooien, (Robot) lassen van staal aluminium en RVS, machinebouw en engineering.
 
Activiteiten
Stallenbouw : onze expertise voor U en uw paard.

www.roosenstallenbouw.com
Activiteiten
Uw partner in industriële handling

www.bplhandling.com
roosen industries, en franšais
roosen industries, deutsch
Roosen Industries, nederlands
roosen industries, english
Lasersnijden, zetten/plooien, robot- en manueel lassen , ponsnibbelen, stampen

Gescheiden RVS/Inox , Aluminium lasafdeling

Totaal traject tot en met het verzorgen van de oppervlaktebehandeling

Gecertificeerde lassers met ruime ervaring en kennis

De plaatbewerking bestrijkt het hele gamma bewerkingen van Roosen Laser NV en Roosen Fijnconstructie NV, van lasersnijden tot lassen en oppervlaktebehandeling. Waarbij Roosen Laser, de laser, ponsnibbel en zet/plooibewerkingen verzorgt, terwijl Roosen Fijnconstructie is gespecialiseerd in geautomatiseerde las- en buisbewerkingen tot en met de oppervlaktebehandeling.

Robotlassen en manueel lassen
Vakbekwame en gecertificeerde lassers met een jarenlange ervaring verzorgen kleine en specialistische series laswerk. Daarnaast beschikt Roosen Fijnconstructie over een veelzijdig machinepark met verschillende lasrobots, o.a. op track met CNC manipulatoren.

Kleine tot grote series
Automatisering is dé kerngedachte bij het vervaardigen van middelgrote tot grote series, terwijl voor prototypes en kleine series de ervaring van onze vakmensen wordt aangewend. Zodoende wordt voor elke toepassing de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid gegarandeerd tegen een competitieve marktprijs.

Productie-engineering
Heeft u behoefte aan advies of verbetering van uw plaatwerkpakket? Dan kijkt onze engineeringsafdeling graag samen met u naar verbetermogelijkheden en het toepassen van "slimme productiegerichte aanpassingen", waardoor uw product nog minder foutengevoelig wordt en de totaalprijs nog interessanter.

ISO 9001-2008
De kwaliteit wordt gewaarborgd door een gecertificeerd managementsysteem ISO 9001-2008.
Heeft U een uitdaging voor ons lasspecialisten ?
Plaatbewerking