Activiteiten
roosen industries, en franšais
roosen industries, deutsch
Roosen Industries, nederlands
roosen industries, english
roosen industries, mechatronica
Seriematige assemblage en machinebouw
De teams van Roosen Mechatronica BV  en Roosen BPL BV  zijn gespecialiseerd in  het ontwerpen en assembleren van geavanceerde apparaten en mechatronische samenstellingen voor diverse marktsegmenten.  Roosen Mechatronica richt zich daarbij op de seriematige toelevering en Roosen BPL BV op turn-key projecten in de machinebouw, handling oplossingen en kleine serie samenstellingen.

Van ontwerp tot serie-assemblage
Door het verenigen van het brede scala aan competenties van alle Roosen Industries units, kan Roosen Mechatronica u ondersteunen met het totaalpakket van ontwerp en testen via de onderdelen productie, tot en met de assemblage van samengestelde componenten.

kostenbeheersing
Het uitgangspunt is altijd om voor u de productiekosten maximaal te beheersen, door een uitgekiend ontwerp.

Totaal ontzorgen
Wij beheren en controleren voor u het complete  proces tot en met het verpakken en eventueel de levering aan de B2B eindgebruiker. Door het bundelen van alle troeven van de verschillende units, in combinatie met doelgerichte strategische inkoop, kunnen onze teams u een groot bereik aan mogelijkheden aanbieden.

Gestructureerde projectaanpak
De projectaanpak verloopt zeer gestructureerd via een vast stappenplan met als doel de technische, financiële en tijdgebonden risico's tot in detail te beheersen. Meetrapporten, testrapporten en Technische Product Documentatie (TPD) van de orders c.q. projecten worden door ons beheerd en de benodigde termijn gearchiveerd.

Vakbekwame monteurs
Vanuit twee volledig uitgeruste assemblageruimtes met een totale oppervlakte van ruim 2000m² worden de samenstellingen door hoog opgeleide en vakbekwame monteurs geassembleerd en getest. Duurtesten, testen onder (maximum) belasting en inlooptesten kunnen worden uitgevoerd.

Efficiëntie
Door uit te gaan van product georiënteerde werkplekken worden logistieke en montage handelingen uiterst efficiënt uitgevoerd.

Supply chain management
De afdeling strategische inkoop maakt gebruik van diverse inkooptechnieken, in combinatie met jarenlange ervaring in de toeleverindustrie. Het complete inkooptraject, specificatie - selectie - contracting- ordering wordt door de afdeling inkoop voor haar rekening genomen. Door middel van audits en vendorrating wordt continu het netwerk van toeleveranciers en de gehele eigen Roosen Industries organisatie getest, waardoor een concurrerende prijs/ kwaliteit verhouding ontstaat met een hoge leverbetrouwbaarheid.

ISO 9001:2008
De kwaliteit is gewaarborgd door een gecertificeerd managementsysteem ISO 9001-2008.
Assemblage van sub- en complete mechanische /elektronische samenstellingen

Prototypebouw en testen van producten

Bundelt de kracht van heel de groep om u maximaal te ontzorgen

Klantgericht projectmanagement en Supply chain management

Combineert onderdelen uit Europa en India voor een optimale kwaliteit-prijsverhouding

Roosen Subcontracting combineert complexe (geautomatiseerde) productie in Europa,  met productie van hoge precisie
onderdelen in India.
Roosen Subcontracting kan u bijstaan vanaf engineering tot en met de serieproductie met een breed scala aan metaalbewerkingen zoals: Mechatronica montage, CNC draaien en frezen, plaat- en buis lasersnijden, CNC zetten / plooien, (Robot) lassen van staal aluminium en RVS, machinebouw en engineering.
 
Activiteiten
Stallenbouw : onze expertise voor U en uw paard.

www.roosenstallenbouw.com
Uw partner in industriële handling

www.bplhandling.com
Een persoonlijk gesprek of advies m.b.t. uw project?
Mechatronica