Roosen Subcontracting combineert complexe (geautomatiseerde) productie in Europa,  met productie van hoge precisie
onderdelen in India.
Roosen Subcontracting kan u bijstaan vanaf engineering tot en met de serieproductie met een breed scala aan metaalbewerkingen zoals: Mechatronica montage, CNC draaien en frezen, plaat- en buis lasersnijden, CNC zetten / plooien, (Robot) lassen van staal aluminium en RVS, machinebouw en engineering.
 
Activiteiten
Stallenbouw : onze expertise voor U en uw paard.

www.roosenstallenbouw.com
Activiteiten
Uw partner in industriële handling

www.bplhandling.com
Roosen Engineering BV
Roosen Engineering BV beschikt over een professioneel engineeringsteam met senior engineers, constructeurs en CAD-tekenaars dat met behulp van moderne ontwerppaketten, zoals Pro-engineer en Inventor , de "time to market" zo kort mogelijk houdt.

Value engineering
Value engineering is één van de belangrijke speerpunten. Door de combinatie van de diverse productie-units en engineering kunnen we brede kennis en ervaring vanaf de eerste engineeringsfase integreren in het ontwerp.
Hierdoor is efficiëntie en maakbaarheid gegarandeerd. Het productie gereedmaken van een ontwerp, wat frequent nodig is als tussenstap bij gebruik van losstaande engineeringsbureaus, wordt overbodig, waardoor de total cost of ownership voor u zo optimaal mogelijk is.

Projectteams
Proto- en 0-series worden door de projectteams volledig begeleid, zodat een zeer efficiënte en probleemloze overgang naar de serieproductie wordt gewaarborgd. Onderdelen van de engineeringstrajecten zijn sterkteberekeningen, dynamische berekeningen, ontwerp, stuklijsten, besturingen, etc.
Wij werken met elektrische aandrijvingen (servo- en normale sterkstroomaandrijvingen), sensoren, veiligheidscomponenten, pneumatiek, hydrauliek etc. en zijn bekend met de toepassing van vele aandrijfcomponenten.

Kostenbewust ontwerpen
Onze engineers zijn praktisch ingesteld, doordat theorie en praktijk in eigen huis bij elkaar komen. Kostenbewust ontwerpen is onze dagelijkse bezigheid, waarbij ook het constant optimaliseren van het productieproces behoort tot de kerntaken van deze afdeling.

Engineeringsbureau in India
Daarnaast hebben we een samenwerkingsverband met een engineeringsbureau in India voor het uitwerken van productietekeningen bij grotere (machinebouw) projecten, waarbij wij het 3-D model aanleveren en de uitwerking begeleiden vanuit Nederland. De uitvoering hiervan gebeurt in India.
Indien gewenst werken we ook samen met bv. een vormgever of andere specialisten.
roosen industries engineering
roosen industries, en français
roosen industries, deutsch
Roosen Industries, nederlands
roosen industries, english
CAD 3D engineering (o.a. ProE en Inventor)

Productiekennis van de groep tot in de details, geïntegreerd in het kostenbewuste ontwerp

Persoonlijk contact middels directe communicatielijnen

Ruime, brede ervaring en korte time-to-marketHeeft u een uitdaging voor onze engineers?
Engineering